Verkeersproject voor basisscholen
Verkeersproject voor
basisscholen
590x450_monster_35px_witte_lijn
Untitled-7
Untitled-9
Untitled-7
FLUOkids is een verkeersproject voor basisscholen waarmee kinderen worden gestimuleerd om tijdens de donkere maanden extra zichtbaar te voet of met de fiets naar school te komen. Door een veiligheidshesje of andere fluorescerende en reflecterende kleding te dragen verzamelen de leerlingen stickers en sparen ze voor beloningen.

Individuele prijzen

Elke leerling die meedoet aan de FLUOkids krijgt een mini poster voor thuis en een stickerkaart waarop ze stickertjes verzamelen en zo sparen voor leuke beloningen en prijzen.
  • Fluorescerende rugzakhoezen van WOWOW
  • 2 leerlingen maken kans om een fiets naar keuze te winnen van Volare Bicycles.

Klassenposter: klassikale prijzen

Leerlingen die hun stickerkaart vol hebben kunnen verder sparen op de klassenposter om kans te maken op een klassikale prijs. Zo blijven de leerlingen gemotiveerd tot aan het einde van de actie!
  • 2 klassen maken kans op een spel (30 Second Junior of Catan Junior) van 999 Games voor alle leerlingen.
  • 3 klassen maken kans op een rugzak van JanSport voor alle leerlingen.
  • 5 klassen maken kans op Bruynzeel kleur -en teken pakket t.w.v. €500 zodat ze tijdens de les de leukste en creatiefste tekeningen kunnen maken!
  • 5 klassen maken kans op reflecterende bag covers (model Rysy of Rebel) van WOWOW voor alle leerlingen.
  • 4 klassen maken kans op een boek van Kinderboeken.nl voor alle leerlingen.
  • 3 klassen maken kans op ijsjes voor de hele klas.
Tip: koppel een lokale beloning, zoals extra speeltijd, aan een volle klassenposter!

Onze partners

avifauna
Avifauna is voor veel mensen een begrip. In 1950 opende het eerste vogelpark ter wereld zijn deuren in Alphen aan den Rijn en nu, meer dan 70 jaar later, weten honderdduizenden bezoekers ons jaarlijks te vinden. De populariteit is gebleven, maar er is ook veel veranderd sinds die beginperiode. Avifauna ontwikkelde zich tot een veelzijdige dierentuin die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog opneemt en die meegaat met zijn tijd.
bobbejaanland_badge
Bobbejaanland is al sinds 1961 ’t plezantste land! Het Belgische familiepark valt niet meer weg te denken uit het pretparklandschap, met meer dan 40 attracties voor jong én oud. De ligging in het Kempische groen maakt het park uniek: in weinig andere pretparken brengt de natuur je zo tot rust. Al duurt dat vaak niet lang: topattracties zoals de Typhoon en Fury doen je bibberen op je benen!
gaiazoo
In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Maak een complete wereldreis in één dag en sta oog in oog met 's werelds mooiste dieren zoals neushoorns, giraffen, leeuwen en gorilla's. Ontmoet meer dan 500 flamingo's, de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin. In 2018 & 2020 is GaiaZOO verkozen tot ANWB's Leukste uitje van Nederland en in 2021 werd de zilveren award gewonnen! Nieuw: beleef de magie van Zuid-Amerika in het Pampa- en Patagonië-gebied waar vicuňa's, tapirs en nandoes samen leven in één groot nieuw verblijf. Proef de Argentijnse sfeer en lekkernijen in de PampaLodge! Spelen in Europa's grootste DinoDome & de nieuwe TreeTopTour. Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met het reusachtige indoor speelpark DinoDome. Sluit een dagje dierentuin af met een bezoek aan de spannende touwbruggen en spectaculaire speeltorens van de nieuwe TreeTopTour.
madurodam-klein
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud? Dat moet je meemaken.
slagharen_400x400_c67848b0-815b-4ece-8391-0dba3f40c095
Laat je betoveren door unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op elke hoek op je wachten. Maak kennis met het echte cowboyleven, terwijl je door de sfeervolle straten van het park slentert en één voor één de meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits met hun snode plannen!
wildlands
Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.
999_games
999 Games heeft de beste spellen, met voor ieder wat wils. Het assortiment varieert van snelle kaartspellen zoals Beverbende tot uitdagende dobbelspellen als Keer op Keer en Clever. Daarnaast hebben ze moderne klassiekers, zoals Catan, 30 Seconds, Wingspan en Carcassonne.
bruynzeel
In 1948 werden de eerste potloden van Bruynzeel geproduceerd in de fabriek van Cornelis Bruynzeel in Zaandam. In de loop der jaren zijn steeds meer producten aan het Bruynzeel assortiment toegevoegd en is de naam Bruynzeel een begrip geworden. Naast de vertrouwde grafietpotloden biedt Bruynzeel een ruime keuze aan kleur-, schrijf- en tekenmaterialen. Sinds medio 2016 maakt het merk Bruynzeel deel uit van het assortiment van Royal Talens. De afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid en bestaat de Bruynzeel collectie uit producten voor kinderen vanaf 2 jaar, voor tieners om te gebruiken op school, voor volwassenen, professionals en voor in de klas en op kantoor. Bruynzeel; trotse supporter van ieder verbeelding sinds 1948
jansport
JanSport® maakt sinds 1967 rugzakken en outdooruitrusting en staat altijd al voor de reis en de ontdekking van plezier, vrijheid en avontuur. Het merk is innoverend en ontwerpt rugzakken van wereldklasse voor iedereen, die duurzaam en veelzijdig zijn - voor het leven. En omdat JanSport® vindt dat kwaliteitsproducten lang mee moeten gaan, hebben alle rugzakken een levenslange garantie.
kinderboeken
Lezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, maar het is niet altijd gemakkelijk om je kind blij te maken met een boek. Je weet het met een boek immers maar nooit: ga je wel de juiste snaar raken? Hier helpt kinderboeken.nl je bij! Met behulp van onze passie voor kinderboeken, de kennis van experts binnen de uitgeverijen, en natuurlijk met de expertise van ons eigen Kinderpanel. Zo zorgen wij ervoor dat het juiste boek het juiste kind bereikt en wordt lezen iets waar je kinderen blij mee maakt!
volare
Volare kinderfietsen zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar veilige, betrouwbare en stijlvolle fietsen voor hun kinderen. Met een breed scala aan modellen, kleuren en maten, is er voor elk kind wel een geschikte fiets te vinden. De fietsen van Volare zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een super sterk frame, waardoor ze langer meegaan en uw kind comfortabel en veilig kan leren fietsen. Zo draagt de fiets bij aan de ontwikkeling van coördinatie en motorische vaardigheden. De stuur- en zadelhoogte zijn altijd verstelbaar, zodat de fiets perfect met uw kind meegroeit. Naast het brede assortiment aan eigen collectie kinderfietsen heeft Volare ook een fantastische collectie aan licentiefietsen van bekende merken zoals Disney, Marvel, Nickelodeon en meer. Of het nu gaat om Frozen, Cars of Mickey Mouse, uw kind zal dol zijn op zijn of haar nieuwe fiets.
wowow_b4e25d39-03c6-4146-9637-ba2e8a069022
Wie zich al fietsend, lopend of wandelend buiten begeeft kent het bevrijdende gevoel van de buitenlucht, het genot van de fysieke inspanning en is zich bewust van zijn milieuvriendelijke keuze van verplaatsing. Maar hij is zich ook bewust van het gevaar van een steeds drukker wordende omgeving en het risico om niet gezien te worden en betrokken te raken bij een ongeval. Voor meer dan 15 jaar zorgt het Belgische bedrijf WOWOW EUROPE ervoor dat personen zich zichtbaar op de weg kunnen begeven. Wowow staat garant voor hoog kwalitatieve producten en bieden voor een zeer uitgebreide doelgroep zeer aantrekkelijke veiligheidshesjes en andere reflecterende en fluorescerende accessoires.

Zie ook

Deel deze pagina

1450x35_schuine_lijn_links_onder